Heerlijk chocoladesnack met noten en rozijnen

 

 

Ingrediënten

  • Pure of melk chocolade
  • 1 handje hazelnoten/ hazelnoot stukjes
  • 1 handje rozijnen
  • 1 handje pistachenoten (geplet)

 

1. Neem een paar ronde vormpjes. Leg hier de rozijnen, hazelnoten en andere ingrediënten in.

2. Maak daarna de chocolade klaar au bain-Marie (in een glazen kom boven een kom water dat net van de kook af is. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt en laat de chocolade langzaam smelten) en giet deze er overheen.

3. Zorg dat de chocolade een maximale dikte heeft van 1 cm, anders is de chocolade moeilijk in stukken te breken. Zet de vormpjes 1 of 2 uurtjes in de koelkast of vriezer. Daarna kan je de chocolade makkelijk uit de vormpjes verwijderen en in een bewaardoosje in de koelkast bewaren.

Lekker als tussendoortje!!

 

 

Koop direct de ingrediënten